Aardbeienijsjes
10
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 3:1
- Doe alle ingrediënten in een blender of hoge kom.
- Pureer het geheel tot een gladde massa (eventueel met behulp van een staafmixer).
- Giet de gepureerde gladde massa in 6 ijslollyvormpjes.
- Prik de stokjes erin en maak de bovenkant schoon.
- Zet in de vriezer voor vijf uur, het is nog makkelijker om ze gewoon een dag van tevoren te maken.
- Haal de ijsjes uit de vriezer als je ze wil gaan eten, giet warm water over de vormpjes (maar niet aan de bovenkant) of zet de vormpjes kort in een schaal met warm water. Je kunt je zelfgemaakte ijsjes er nu zo uit halen.
Bewaar de aardbeienijsjes in de vriezer en gebruik binnen 30 dagen.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
Ingrediënten
Voor 6 porties
- 183 g KetoCal 4:1 LQ vanille
- 39 g aardbeien
- 17 g frambozensiroop met 0% suiker
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
183 g KetoCal 4:1 LQ vanille | 275 | 27.1 | 1.1 | 5.7 |
39 g aardbeien | 11 | 0 | 2 | 0.3 |
17 g frambozensiroop met 0% suiker | 1.7 | 0 | 0.1 | 0 |
Totaal | 288 | 27.1 | 3.2 | 6 |
Per portie | 48 | 4.5 | 0.5 | 1 |