IJs met mango en mascarpone

30 minuten 30 minuten 1 Makkelijk

Bereiding

Ratio 1,7:1

1. Schil de mango en weeg het vruchtvlees af tot 65 g.
2. Pureer de mango of snij in kleine stukjes.
3. Meng alle ingrediënten in een kom.
4. Giet het mengsel in een ijsmachine.
5. Laat de ijsmachine draaien tot het ijs is. Dit kan verschillen per ijsmachine.
6. Bewaar de overgebleven portie maximaal 1 maand afgesloten in de vriezen op -18⁰C.

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

Ingrediënten

Voor 2 porties

  • 80 g mascarpone
  • 80 g slagroom
  • 65 g mango
  • 20 g stevia
  • 5 g citroensap

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
80 g mascarpone36437.60.26.1
80 g slagroom27428.62.41.9
65 g mango530.19.30.4
20 g stevia77019.20
5 g citroensap200.40
Totaal77166.331.58.4
Per portie38533.115.84.2

Gerelateerde recepten