Pasta met spekjes en champignons

20 minuten 20 minuten 1 Makkelijk

Bereiding

Ratio 3.0:1

Pasta time! Een makkelijk te bereiden pastagerecht met champignons en spekjes.

  1. Bak de spekreepjes in de olie en voeg de champignons toe.
  2. Voeg de room bij de spekjes en de champignons.
  3. Kook de pasta gaar en meng onder de roomsaus.

Tip van de chef

  • De olijfolie kan ook geheel of gedeeltelijk vervangen worden door MCT Oil*. De totale hoeveelheid olie dient wel overeen te stemmen met de hoeveelheid in de ingrediëntenlijst.

Info

  • Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
  • Bij de berekening van de voedingswaarden is er geen rekening gehouden met de ‘tip van de chef’. Raadpleeg uw diëtist voor meer informatie.
  • *MCT Oil is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij medicatieresistente epilepsie of andere aandoeningen waarbij een ketogeen dieet noodzakelijk is. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 50 g champignons
  • 50 g slagroom (onbereid)
  • 20 g spek
  • 17 g olijfolie
  • 15 g volkoren pasta

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
50 g champignons90.30.21.2
50 g slagroom (onbereid)17017.71.61.2
20 g spek13614.601
17 g olijfolie1531700
15 g volkoren pasta5229.92
Totaal51951.511.75.3
Per portie51951.511.75.3