Pasta met spekjes en champignons
20
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 3.0:1
Pasta time! Een makkelijk te bereiden pastagerecht met champignons en spekjes.
- Bak de spekreepjes in de olie en voeg de champignons toe.
- Voeg de room bij de spekjes en de champignons.
- Kook de pasta gaar en meng onder de roomsaus.
Tip van de chef
- De olijfolie kan ook geheel of gedeeltelijk vervangen worden door MCT Oil*. De totale hoeveelheid olie dient wel overeen te stemmen met de hoeveelheid in de ingrediëntenlijst.
Info
- Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
- Bij de berekening van de voedingswaarden is er geen rekening gehouden met de ‘tip van de chef’. Raadpleeg uw diëtist voor meer informatie.
- *MCT Oil is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij medicatieresistente epilepsie of andere aandoeningen waarbij een ketogeen dieet noodzakelijk is. Te gebruiken onder medisch toezicht.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 50 g champignons
- 50 g slagroom (onbereid)
- 20 g spek
- 17 g olijfolie
- 15 g volkoren pasta
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
50 g champignons | 9 | 0.3 | 0.2 | 1.2 |
50 g slagroom (onbereid) | 170 | 17.7 | 1.6 | 1.2 |
20 g spek | 136 | 14.6 | 0 | 1 |
17 g olijfolie | 153 | 17 | 0 | 0 |
15 g volkoren pasta | 52 | 2 | 9.9 | 2 |
Totaal | 519 | 51.5 | 11.7 | 5.3 |
Per portie | 519 | 51.5 | 11.7 | 5.3 |