Boterham : notenbrood, boter en pindakaas

10 minuten 10 minuten 1 Makkelijk

Bereiding

Ratio 3.4:1

  1. Begin met 2 sneetjes notenbrood te nemen. Als het niet van tevoren is klaargemaakt, klik dan hier om het recept te zien.
  2. Bestrijk de 2 sneetjes brood met boter en pindakaas.
     

 

Tip :
  • Je kunt het brood het beste in plakjes en in individuele verpakkingen in de vriezer bewaren. Ze zijn daar een maand houdbaar.
  • De dag van tevoren haal je het plakje of broodje uit de vriezer.
  • Als je het brood als ingrediënt opslaat in de KetoCalculator kun je per keer berekenen hoeveel beleg je erop kunt doen om tot de juiste hoeveelheid calorieën etc. te komen. Je hoeft dan niet zo precies het brood in plakjes te snijden.
  • Je kunt met dit brood ook tosti’s maken.

 

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

©Keto Cool i.s.m. Nutricia

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 2 plakjes brood van 16,5 g ieder
  • 14 g pindakaas
  • 10 g roomboter

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
2 plakjes brood van 16,5 g ieder43842.247.7
14 g pindakaas917.72.12.8
10 g roomboter66700
Totaal59657.26.210.6
Per portie59657.26.210.6