Kaascrackers met dip
40
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 2.3:1
Bereiding kaascrackers
- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Meng de KetoCal 4:1 neutraal met de geraspte kaas.
- Verdeel het mengsel in zessen op de bakplaat en vorm een cirkel.
- Bak in 8 minuten goudbruin.
- Laat de crackers afkoelen en serveer daarna.
Bereiding dip
- Snij de avocado open en verwijder de pit.
- Prak de avocado en meng deze met de mascarpone en de tomatentapenade.
- Serveer samen met de kaascracker.
Tip: Voeg een paar druppels citroensap toe aan de avocado dip om verkleuring te voorkomen
Bewaar de kaascrackers in een afsluitbaar bakje donker en koel voor 3-4 dagen. De dip is 1-2 dagen afgedekt te bewaren in de koelkast.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
* KetoCal 4:1 neutraal is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht.
Ingrediënten
Voor 3 porties
- 40 g geraspte kaas 48+
- 7,5 g KetoCal 4:1 neutraal*
- 30 g avocado
- 20 g mascarpone
- 10 g zongedroogde tomatentapenade
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
40 g geraspte kaas 48+ | 148 | 12.2 | - | 9.2 |
7,5 g KetoCal 4:1 neutraal* | 53 | 5.2 | 0.2 | 1.1 |
30 g avocado | 60 | 5.9 | 0.5 | 0.6 |
20 g mascarpone | 91 | 9.4 | 0.1 | 1.5 |
10 g zongedroogde tomatentapenade | 17 | 1.2 | 1.1 | 0.3 |
Totaal | 368 | 33.8 | 1.9 | 12.6 |
Per portie | 61 | 5.6 | 0.3 | 2.1 |