Spaghetti carbonara
15
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 3:1
- Haal de courgette door een spiraalsnijder.
- Bak de spaghetti van courgette in 8 g olijfolie een paar minuten in een kleine koekenpan.
- Bak gelijktijdig de spekblokjes in een andere kleine koekenpan totdat ze goudbruin.
- Meng de crème fraîche met de resterende olijfolie en roer dit door de spekjes.
- Doe de courgette spaghetti op een bord, schep hierop het mengsel van spekjes, crème fraîche met olijfolie en strooi er vervolgens de Parmezaanse kaas op.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
©Keto Cool i.s.m. Nutricia
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 60 g courgette
- 32 g crème fraîche
- 15 g olijfolie
- 10 g Parmezaanse kaas
- 10 g spekblokjes
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
60 g courgette | 11 | 0.1 | 1.4 | 0.8 |
32 g crème fraîche | 94 | 9.6 | 0.9 | 0.8 |
15 g olijfolie | 135 | 15 | 0 | 0 |
10 g Parmezaanse kaas | 40 | 2.7 | 0 | 4 |
10 g spekblokjes | 38 | 3.2 | 0 | 2.3 |
Totaal | 318 | 30.6 | 2.3 | 7.9 |
Per portie | 318 | 30.6 | 2.3 | 7.9 |