Spaghetti carbonara

15 minuten 15 minuten 1 Makkelijk

Bereiding

Ratio 3:1

  1. Haal de courgette door een spiraalsnijder.
  2. Bak de spaghetti van courgette in 8 g olijfolie een paar minuten in een kleine koekenpan.
  3. Bak gelijktijdig de spekblokjes in een andere kleine koekenpan totdat ze goudbruin.
  4. Meng de crème fraîche met de resterende olijfolie en roer dit door de spekjes.
  5. Doe de courgette spaghetti op een bord, schep hierop het mengsel van spekjes, crème fraîche met olijfolie en strooi er vervolgens de Parmezaanse kaas op.

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

©Keto Cool i.s.m. Nutricia

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 60 g courgette
  • 32 g crème fraîche
  • 15 g olijfolie
  • 10 g Parmezaanse kaas
  • 10 g spekblokjes

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
60 g courgette110.11.40.8
32 g crème fraîche949.60.90.8
15 g olijfolie1351500
10 g Parmezaanse kaas402.704
10 g spekblokjes383.202.3
Totaal31830.62.37.9
Per portie31830.62.37.9

Gerelateerde recepten