Omelet met kaas en tomaat

10 minuten 10 minuten 1 Makkelijk

Bereiding

Ratio 1.5:1

Liquigen bevat 22,7 g MCT per 50 ml
MCT Oil bevat 4,75 g MCT per 5 ml

  1. Laat de spinazie ontdooien. Meng ondertussen de eieren met de Liquigen en breng op smaak met peper en zout.
  2. Als de spinazie ontdooid is, meng deze dan met het eiermengsel. Verhit de olijfolie en de MCT Olie in een pan en bak het eiermengsel ongeveer 4 minuten op laag vuur.
  3. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Draai de omelet om en verdeel de zuivelspread en de cherrytomaten hierover. Laat nog ongeveer 3 minuten garen.
  4. Pluk de basilicum en strooi dit over de omelet. Serveer warm of koud.

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 100 g zuivelspread met kruiden
  • 50 ml Liquigen*
  • 50 g diepvries
  • 30 g cherrytomaten
  • 10 g basilicum
  • 5 ml MCT Oil
  • 5 ml olijfolie
  • 2 eieren
  • 2 g zout
  • 2 g peper

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
100 g zuivelspread met kruiden24823.93.15.1
50 ml Liquigen*2252500
50 g diepvries3722.50.3
30 g cherrytomaten210.62.80.6
10 g basilicum50.10.50.3
5 ml MCT Oil434.800
5 ml olijfolie45500
2 eieren1329.10.212.3
2 g zout0000
2 g peper70.110.2
Totaal76170.527.520.1
Per portie76170.527.520.1

Gerelateerde recepten