Frambozen crumble
40
minuten
Gevorderd
Bereiding
Ratio 2,4:1
- Verwarm de oven voor op 150°C.
- Meng alle benodigde ingrediënten samen in een kom en vorm met de handen een compact geheel. De structuur van het deeg blijft droog.
- Bedek de bodem van hittebestendige bakjes met frambozen en verkruimel de deegbal over de frambozen.
- Bak 30 minuten in de oven totdat de bovenkant goudbruin kleurt.
- Serveer warm of koud.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
*KetoCal 4:1 is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 35 g frambozen
- 18 g KetoCal 4:1* poeder vanille
- 15 g kokosmeel
- 8 g gesmolten boter
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
35 g frambozen | 5.2 | 0 | 1.6 | 0.5 |
18 g KetoCal 4:1* poeder vanille | 126.5 | 12.5 | 0.5 | 2.6 |
15 g kokosmeel | 46 | 2.5 | 3 | 2.9 |
8 g gesmolten boter | 110.6 | 12 | 0.2 | 0.1 |
Totaal | 289 | 27 | 5.3 | 6.1 |
Per portie | 289 | 27 | 5.3 | 6.1 |