Frambozen crumble

40 minuten 40 minuten 3 Gevorderd

Bereiding

Ratio 2,4:1

  1. Verwarm de oven voor op 150°C.
  2. Meng alle benodigde ingrediënten samen in een kom en vorm met de handen een compact geheel. De structuur van het deeg blijft droog.
  3. Bedek de bodem van hittebestendige bakjes met frambozen en verkruimel de deegbal over de frambozen.
  4. Bak 30 minuten in de oven totdat de bovenkant goudbruin kleurt.
  5. Serveer warm of koud.

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

 

*KetoCal 4:1 is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht

 

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 35 g frambozen
  • 18 g KetoCal 4:1* poeder vanille
  • 15 g kokosmeel
  • 8 g gesmolten boter

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
35 g frambozen5.201.60.5
18 g KetoCal 4:1* poeder vanille126.512.50.52.6
15 g kokosmeel462.532.9
8 g gesmolten boter110.6120.20.1
Totaal289275.36.1
Per portie289275.36.1

Gerelateerde recepten