Rozijnenkoekjes
25
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 0.8:1
MCT Oil bevat 8,5 g MCT per 9 ml
- Verwarm de oven voor op 190ºC.
- Splits het ei en weeg hiervan 12 gram eiwit af. Het eigeel wordt niet gebruikt.
- Klop het eiwit op tot een schuim. Roer vervolgens alle ingrediënten voorzichtig door het schuim.
- Vorm met de hand een koekje van het deeg en leg op een ovenschaal met bakpapier.
- Doe de bakplaat in de oven en bak de koekjes ongeveer 15-20 minuten in de oven totdat het goudbruin ziet.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 10 g kokosmeel
- 9 ml MCT Oil
- 6 g gemalen ongezouten amandelen
- 12 g eiwit (1 ei)
- 12 g Sultana rozijnen
- paar druppels vloeibare zoetstof
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
10 g kokosmeel | 31 | 1.7 | 2.2 | 2 |
9 ml MCT Oil | 77 | 8.6 | 0 | 0 |
6 g gemalen ongezouten amandelen | 40 | 3.3 | 0.8 | 1.3 |
12 g eiwit (1 ei) | 5 | 0 | 0 | 1.3 |
12 g Sultana rozijnen | 39 | 0.1 | 9 | 0.4 |
paar druppels vloeibare zoetstof | 1 | 0 | 0 | 0 |
Totaal | 193 | 13.7 | 12 | 5 |
Per portie | 193 | 13.7 | 12 | 5 |