Wrap met kip en Griekse yoghurt
25
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 1.0:1
MCT Oil bevat 17,1 g MCT per 18 ml.
- Mix de yoghurt met de MCT Oil en de kruiden in een kom. Marineer hier vervolgens de kip mee.
- Bak de kip ongeveer 10 minuten op laag vuur in de pan, totdat het volledig gaar is.
- Haal de kip uit de pan en leg apart. Veeg de pan schoon met de wrap, zodat de kruiden op de wrap zitten.
- Leg de wrap op een bord en bedek met de sla, een beetje mayonaise en tot slot de kip.
- Rol op en serveer warm of koud.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 1 tortilla wrap (30 g)
- 30 g kipfilet
- 20 g ijsbergsla
- 18 ml MCT Oil
- 10 g Griekse yoghurt
- 10 g mayonaise
- Italiaanse kruiden naar smaak
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
1 tortilla wrap (30 g) | 96 | 2.2 | 15.8 | 2.9 |
30 g kipfilet | 33 | 0.5 | 0 | 7 |
20 g ijsbergsla | 3 | 0 | 0.3 | 0.2 |
18 ml MCT Oil | 154 | 17.1 | 0 | 0 |
10 g Griekse yoghurt | 13 | 1 | 0.3 | 0.5 |
10 g mayonaise | 66 | 7.2 | 0.4 | 0.1 |
Italiaanse kruiden naar smaak | - | - | - | - |
Totaal | 365 | 28 | 16.8 | 10.7 |
Per portie | 365 | 28.0 | 16.8 | 10.7 |