Pannenkoek met macadamia notenpasta

30 minuten 30 minuten 1 Makkelijk

Bereiding

Ratio 3.4:1

  1. Maak het beslag voor pannenkoeken volgens het basisrecept en weeg 90 gram beslag af om daar een pannenkoek van te maken.
  2. Maal de macadamianoten fijn in een keukenmachine tot een gladde pasta.
  3. Besmeer de pannenkoek met de macadamianotenpasta.
  4. Vouw de pannenkoek dubbel, of rol op, en serveer.
  5. De overgebleven pannenkoeken kunnen afgedekt worden bewaard in de koelkast.

Tip: de pannenkoeken zijn ideaal om in een lunch box mee te nemen als lunch. Gebruik binnen twee dagen.

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

©Elise Allison - In opdracht van Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

 

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 1 pannenkoek gemaakt met 90 g beslag (zie ‘Basisrecept pannenkoeken’)
  • 47 g macadamianoten

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
1 pannenkoek gemaakt met 90 g beslag (zie ‘Basisrecept pannenkoeken’)27728.50.28.5
47 g macadamianoten36935.86.33.7
Totaal64664.36.512.2
Per portie64664.36.512.2

Gerelateerde recepten