Sandwich met roomkaas en bramen

45 minuten 45 minuten 2 Gemiddeld

Bereiding

Ratio 2.9:1

  1.  Bereid de sandwich volgens het basisrecept en maak een sandwich van 110 gram.
  2. Was de bramen en snij in stukjes.
  3. Besmeer de sandwich met roomkaas en beleg met plakjes bramen.
  4. Leg de andere helft van de sandwich erop en serveer.
  5. De overgebleven sandwiches kunnen afgedekt worden bewaard in de koelkast.

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

* Wanneer u een andere variant roomkaas kiest, kunnen voedingswaarden veranderen.

©Elise Allison - In opdracht van Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 1 sandwich gemaakt van 110 g deeg (zie ‘Basisrecept sandwich’)
  • 60 g Philadelphia roomkaas naturel lactosevrij*
  • 24 g bramen

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
1 sandwich gemaakt van 110 g deeg (zie ‘Basisrecept sandwich’)453434.510.5
60 g Philadelphia roomkaas naturel lactosevrij*166.216.21.62.6
24 g bramen8.90.051.20.2
Totaal62859.37.313.3
Per portie628.159.37.313.3

Gerelateerde recepten