Sandwich met roomkaas en bramen
45
minuten
Gemiddeld
Bereiding
Ratio 2.9:1
- Bereid de sandwich volgens het basisrecept en maak een sandwich van 110 gram.
- Was de bramen en snij in stukjes.
- Besmeer de sandwich met roomkaas en beleg met plakjes bramen.
- Leg de andere helft van de sandwich erop en serveer.
- De overgebleven sandwiches kunnen afgedekt worden bewaard in de koelkast.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
* Wanneer u een andere variant roomkaas kiest, kunnen voedingswaarden veranderen.
©Elise Allison - In opdracht van Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 1 sandwich gemaakt van 110 g deeg (zie ‘Basisrecept sandwich’)
- 60 g Philadelphia roomkaas naturel lactosevrij*
- 24 g bramen
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
1 sandwich gemaakt van 110 g deeg (zie ‘Basisrecept sandwich’) | 453 | 43 | 4.5 | 10.5 |
60 g Philadelphia roomkaas naturel lactosevrij* | 166.2 | 16.2 | 1.6 | 2.6 |
24 g bramen | 8.9 | 0.05 | 1.2 | 0.2 |
Totaal | 628 | 59.3 | 7.3 | 13.3 |
Per portie | 628.1 | 59.3 | 7.3 | 13.3 |