Worstenbroodje
30
minuten
Gemiddeld
Bereiding
Ratio: 3,8:1
- Verwarm de oven voor op 200 ⁰C.
- Breng de roomboter op kamertemperatuur en meng met het ei en het amandelmeel tot deeg.
- Vorm het deeg om de knakworst en verpak het in aluminiumfolie.
- Bak het broodje in 20 minuten goudbruin.
- Serveer het broodje met mayonaise.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassing van de recepten.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 25 g amandelmeel
- 22 g roomboter, ongezouten
- 20 g knakworst
- 19 g Zaanse mayonaise
- 10 g ei
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
25 g amandelmeel | 144 | 13.5 | 2.3 | 5 |
22 g roomboter, ongezouten | 162 | 17.8 | 0.2 | 0.2 |
20 g knakworst | 40 | 3.1 | 0.8 | 2.4 |
19 g Zaanse mayonaise | 126 | 13.6 | 0.7 | 0.2 |
10 g ei | 13 | 0.9 | 0 | 1.2 |
Totaal | 485 | 48.9 | 4 | 9 |
Per portie | 485 | 48.9 | 4.0 | 9.0 |