Burrito met gehakt en portobello
20
minuten
Makkelijk
Bereiding
Recepten uit Mexico
Ratio: 1.6:1
Liquigen bevat 12,4 g MCT per 25 ml
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Meng de balsamicoazijn met de blanke sojasaus. Smeer hier de portobello's mee in en doe 10 minuten in de oven.
- Laat ietwat afkoelen en snijd in plakken van ongeveer 5 mm. Snijd de avocado op dezelfde manier.
- Rul het gehakt in de olijfolie. Snijd de ui, komkommer en asperge en voeg dit toe aan de pan.
- Verwarm in een aparte pan de Liquigen en smelt hier de cheddar kaas in.
- Breng wat water aan de kook en dompel hier de bladeren van de Chinese kool in. Spoel meteen koud. Vul de bladeren met wat gehakt, de portobello, cheddarsaus en avocado. Rol op als een burrito en verwarm nog even in de oven.
Ondanks zorgvuldige bereking kunnen voedingswaren afwijken per product. Raapleeg altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 50 g portobello
- 50 g rundergehakt
- 38 g groene asperge
- 25 g bladeren van chinese kool
- 25 g avocado
- 25 ml Liquigen
- 15 g cheddar kaas
- 8 g ui
- 8 g komkommer
- 8 g balsamicoazijn
- 8 g olijfolie
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
50 g portobello | 9 | 0.3 | 0.8 | 1.2 |
50 g rundergehakt | 113 | 8.3 | 0.1 | 9.5 |
38 g groene asperge | 7 | 0 | 1.1 | 0.4 |
25 g bladeren van chinese kool | 5 | 0 | 0.8 | 0.3 |
25 g avocado | 50 | 4.9 | 0.5 | 0.5 |
25 ml Liquigen | 114 | 12.6 | 0 | 0 |
15 g cheddar kaas | 62 | 1.3 | 0 | 3.8 |
8 g ui | 3 | 0 | 2.1 | 0.1 |
8 g komkommer | 1 | 0.1 | 0 | 0.1 |
8 g balsamicoazijn | 6 | 0 | 1.4 | 0.1 |
8 g olijfolie | 72 | 8 | 0 | 0 |
Totaal | 442 | 35.4 | 6.8 | 15.8 |
Per portie | 442 | 35.4 | 6.8 | 15.8 |