Belgische wafels

15 minuten 15 minuten 1 Makkelijk
Theoric Lesson : Cutting Technics

Bereiding

Ratio 3.4:1

  1. Verwarm het wafelijzer.
  2. Meng in een aparte kom de benodigde hoeveelheid KetoCal 3:1 poeder met voldoende heet water (45°C - 50°C) om het poeder volledig op te lossen.
  3. Mix alle ingrediënten met elkaar. Gebruik de 10 ml water om het deeg kneedbaar te maken.
  4. Stop het deeg ongeveer 5-7 minuten in het wafelijzer of totdat de wafel goudbruin ziet.

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

 

*KetoCal 3:1 is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 1 ei (50 g)
  • 30 g KetoCal 3:1 poeder*
  • 20 g slagroom
  • 15 g roomboter
  • 10 ml water
  • 5 g kokosolie

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
1 ei (50 g)664.60.16.2
30 g KetoCal 3:1 poeder*21320.62.24.6
20 g slagroom697.10.60.5
15 g roomboter11112.20.20.1
10 ml water----
5 g kokosolie455--
Totaal50349.4311.4
Per portie50349.4311.4

Gerelateerde recepten