Yoghurt stijl chocolade (KetoCal LQ)
5
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 2.7:1
- Verwarm in een pan de KetoCal 4:1 LQ totdat het handwarm is.
- Voeg het citroensap, de cacaopoeder en de Maple Walnut Syrup en meng met een garde.
- Zet de warmtebron uit en voeg het johannesbroodpitmeel toe.
- Roer met een garde totdat het de structuur van Griekse yoghurt heeft.
- Laat 10 minuten afkoelen in de koelkast.
Tip van de Chef
- Het Johannesbroodpitmeel Tammi zorgt ervoor de keto yoghurt stijl indikt. Verminder de hoeveelheid van het ingrediënt wanneer je een lopende yoghurt stijl structuur wil krijgen.
- Hoe langer je de keto yoghurt stijl in de koelkast laat staan hoe vaster de structuur wordt. Plaats daarom de yoghurt stijl maximaal 5-10 minuten in de koelkast.
Info
- Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
- Bij de berekening van de voedingswaarden is er geen rekening gehouden met de ‘tip van de chef’. Raadpleeg uw diëtist voor meer informatie.
- *KetoCal 4:1 LQ neutraal is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 200 ml KetoCal 4:1 LQ neutraal
- 18 g Walden Farms Maple Walnut Syrup
- 14 g Citroensap
- 11,5 g Johannesbroodpitmeel Tammi
- 3 g Australian Cocoa powder organic
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
200 ml KetoCal 4:1 LQ neutraal | 300 | 29.6 | 1.2 | 6.2 |
18 g Walden Farms Maple Walnut Syrup | 3 | 0 | 0.7 | 0 |
14 g Citroensap | 7 | 0 | 1.1 | 0.1 |
11,5 g Johannesbroodpitmeel Tammi | 22 | 0.1 | 0 | 0.8 |
3 g Australian Cocoa powder organic | 12 | 0.6 | 0.4 | 0.7 |
Totaal | 343 | 30.4 | 3.4 | 7.7 |
Per portie | 343 | 30.4 | 3.4 | 7.7 |