Rundvlees champignon en spinazie curry
25
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 1.5:1
- Verhit olie in een pan en rul het gehakt bruin.
- Voeg de champignons, paprika, lente-ui, tomatenpuree en knoflookpoeder toe en bak nog 5 minuten mee.
- Voeg de tomaten uit blik, kerriepoeder en spinazie toe en bak voor nog 5 minuten.
- Meng de benodigde hoeveelheid KetoCal 4:1 poeder met voldoende heet water (45°C - 50°C) om het poeder volledig te laten oplossen en een pasta te vormen. Voeg dit toe aan de curry en verwarm kort mee.
- Serveer direct.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
*KetoCal 4:1 poeder neutraal is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 70 g rundergehakt
- 35 g tomaten uit blik
- 20 g bladspinazie
- 20 g KetoCal 4:1 poeder neutraal*
- 20 g champignons
- 20 ml water
- 15 g groene paprika
- 5 g lente-ui
- 5 g olijfolie
- 1 g kerriepoeder
- 1 g knoflookpoeder
- 1 g tomatenpuree
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
70 g rundergehakt | 158 | 11.6 | 0 | 13.2 |
35 g tomaten uit blik | 8 | 0.1 | 1.3 | 0.4 |
20 g bladspinazie | 5 | 0.1 | 0.2 | 0.6 |
20 g KetoCal 4:1 poeder neutraal* | 141 | 13.8 | 0.6 | 2.9 |
20 g champignons | 4 | 0.1 | 0.1 | 0.5 |
20 ml water | - | - | - | - |
15 g groene paprika | 3 | 0 | 0.4 | 0.1 |
5 g lente-ui | 2 | 0 | 0.2 | 0.1 |
5 g olijfolie | 45 | 5 | 0 | 0 |
1 g kerriepoeder | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 g knoflookpoeder | 2 | 0 | 0.3 | 0.1 |
1 g tomatenpuree | 1 | 0 | 0.2 | 0 |
Totaal | 367 | 30.8 | 3.2 | 17.9 |
Per portie | 367 | 30.8 | 3.2 | 17.9 |