Rundvlees champignon en spinazie curry

25 minuten 25 minuten 1 Makkelijk

Bereiding

Ratio 1.5:1

  1. Verhit olie in een pan en rul het gehakt bruin.
  2. Voeg de champignons, paprika, lente-ui, tomatenpuree en knoflookpoeder toe en bak nog 5 minuten mee.
  3. Voeg de tomaten uit blik, kerriepoeder en spinazie toe en bak voor nog 5 minuten.
  4. Meng de benodigde hoeveelheid KetoCal 4:1 poeder met voldoende heet water (45°C - 50°C) om het poeder volledig te laten oplossen en een pasta te vormen. Voeg dit toe aan de curry en verwarm kort mee.
  5. Serveer direct.

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

 

*KetoCal 4:1 poeder neutraal is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 70 g rundergehakt
  • 35 g tomaten uit blik
  • 20 g bladspinazie
  • 20 g KetoCal 4:1 poeder neutraal*
  • 20 g champignons
  • 20 ml water
  • 15 g groene paprika
  • 5 g lente-ui
  • 5 g olijfolie
  • 1 g kerriepoeder
  • 1 g knoflookpoeder
  • 1 g tomatenpuree

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
70 g rundergehakt15811.6013.2
35 g tomaten uit blik80.11.30.4
20 g bladspinazie50.10.20.6
20 g KetoCal 4:1 poeder neutraal*14113.80.62.9
20 g champignons40.10.10.5
20 ml water----
15 g groene paprika300.40.1
5 g lente-ui200.20.1
5 g olijfolie45500
1 g kerriepoeder0000
1 g knoflookpoeder200.30.1
1 g tomatenpuree100.20
Totaal36730.83.217.9
Per portie36730.83.217.9

Gerelateerde recepten