Kaascrackers
25
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 4.1:1
- Verhit de oven voor op 190ºC.
- Mix de KetoCal 4:1 neutraal met het water en olie tot een beslag.
- Voeg het geklutste ei toe en mix tot een geheel.
- Verdeel het beslag in vieren en plaats in een ovenschaal.
- Vorm van elk stuk deeg een platte cirkel en besprenkel met de kaas.
- Bak 10 minuten aan een kant of tot goudbruin, draai om en bak aan de andere kant voor nog eens 5 minuten.
- Laat de cracker afkoelen en serveer daarna.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 14 g KetoCal 4:1 neutraal
- 10 g geklutst ei
- 6 ml olijfolie
- 5 ml water
- 3 g cheddar kaas
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
14 g KetoCal 4:1 neutraal | 99 | 9.7 | 0.4 | 2 |
10 g geklutst ei | 13 | 0.9 | 0 | 1.2 |
6 ml olijfolie | 54 | 6 | 0 | 0 |
5 ml water | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 g cheddar kaas | 12.5 | 1 | 0 | 0.7 |
Totaal | 178 | 17.6 | 0.4 | 3.9 |
Per portie | 45 | 4.4 | 0.1 | 1 |