Kaascrackers

25 minuten 25 minuten 1 Makkelijk

Bereiding

Ratio 4.1:1
  1. Verhit de oven voor op 190ºC.
  2. Mix de KetoCal 4:1 neutraal met het water en olie tot een beslag.
  3. Voeg het geklutste ei toe en mix tot een geheel.
  4. Verdeel het beslag in vieren en plaats in een ovenschaal.
  5. Vorm van elk stuk deeg een platte cirkel en besprenkel met de kaas.
  6. Bak 10 minuten aan een kant of tot goudbruin, draai om en bak aan de andere kant voor nog eens 5 minuten.
  7. Laat de cracker afkoelen en serveer daarna.

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

 

Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 14 g KetoCal 4:1 neutraal
  • 10 g geklutst ei
  • 6 ml olijfolie
  • 5 ml water
  • 3 g cheddar kaas

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
14 g KetoCal 4:1 neutraal999.70.42
10 g geklutst ei130.901.2
6 ml olijfolie54600
5 ml water0000
3 g cheddar kaas12.5100.7
Totaal17817.60.43.9
Per portie454.40.11

Gerelateerde recepten