Kaasomelet
20
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 3.0:1
- Meng het ei, 7 ml olijfolie en de KetoCal 4:1 neutraal in een kom.
- Verhit de overige 8 ml olijfolie in een pan en voeg het eimengsel in de pan. Gebruik een spatel om de kom goed leeg te maken.
- Draai de omelet om als de bovenkant droog is en bak vervolgens de andere kant. Strooi dan aan de bovenkant de fijngesneden tomaat en geraspte Parmezaanse kaas.
- Haal de omelet uit de pan wanneer de kaas is gesmolten en het ei volledig gegaard is. Vouw dubbel en serveer.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 1 ei (50 g)
- 15 ml olijfolie
- 10 g KetoCal 4:1 neutraal
- 10 g tomaat
- 2 g Parmezaanse kaas
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
1 ei (50 g) | 66 | 5 | 0.1 | 6.1 |
15 ml olijfolie | 135 | 15 | 0 | 0 |
10 g KetoCal 4:1 neutraal | 70.3 | 6.9 | 0.3 | 1.4 |
10 g tomaat | 2 | 0.1 | 0.3 | 0.1 |
2 g Parmezaanse kaas | 8.1 | 0.5 | 0 | 0.8 |
Totaal | 282 | 27.5 | 0.7 | 8.4 |
Per portie | 282 | 27.5 | 0.7 | 8.4 |